Trainers en Coaches

EOC wil haar leden een verantwoorde en veilige omgeving bieden om op alle niveau's de beste ondersteuning te bieden om het gewenste resultaat te behalen en vooral ook plezier te beleven aan onze mooie sport. Trainers en Coaches spelen daarbij een zeer belangrijke rol. We doen er alles aan om onze groep zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wij zijn op zoek naar jou!

EOC groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe trainers. We zoeken trainers voor freerunning, wedstrijdturnen, recreatief turnen en voor de allerkleinste gymnastiek- en Nijntjetrainers. Je kunt bij onze vereniging op alle niveau's instappen. Voor beginnende trainers zorgen wij voor een plek met begeleiding en betalen de opleiding om uiteindelijk zelfstandig een groep te mogen begeleiden. Als je al ervaring hebt, dan zoeken we een groep voor jou en zorgen dat je met de juiste assistentie direct aan de slag kunt. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na het ontvangen van de mail wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek, dat maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid. Hier lees je ons aannamebeleid.

Check hier de meest urgente vacature.

Verantwoord gedrag is belangrijk.

Net als iedere vereniging vinden we het erg belangrijk dat trainers, coaches, begeleiders maar ook vrijwilligers zich correct gedragen. We hebben te maken met minderjarige kinderen en ouderen. Het is daarom belangrijk dat iedereen weet hoe hij/zij zich moet gedragen. Daarom hebben wij binnen EOC de gedragscode van het NOC*NSF overgenomen als zijnde onze eigen regels. Iedere begeleider moet hiervan op de hoogte zijn. Hier lees je onze gedragscode.