SPONSORING

 

Gymnastiek en Turnvereniging E.O.C. is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

Gymnastiek en Turnvereniging E.O.C. heeft ambities voor de komende jaren en wil groeien. We willen turntalent uit Zuid(-West) Nederland de kans bieden zich te ontwikkelen. Dat doen we met gekwalificeerde trainsters die in kleine groepen de turnsters begeleiden, zodat ze volop individuele aandacht krijgen.

Zonder financiële bijdragen kan de vereniging deze doelstellingen niet realiseren. Met subsidies alleen kan de club niet overleven, er zijn namelijk meer kosten dan de subsidies kunnen dekken. Daarom is sponsoring voor E.O.C. een essentieel onderdeel om op hoog niveau te blijven presteren. Als sponsor van E.O.C. bent u niet alleen een promoting partner, u krijgt er ook veel voor terug.

 

Waarom zou uw bedrijf E.O.C. sponsoren?

● Vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf

Turnen is in opkomst. Toptalenten als Epke Zonderland en Noel van Klaveren maken de sport populair. Hierdoor wordt het turnen ook steeds meer geliefd onder de jeugd. Onze turnsters doen aan minimaal 8 wedstrijden per jaar mee, zowel in Zuid-West Nederland als landelijk. Deze evenementen worden door honderden kinderen en ouders bijgewoond en maandelijks kijken er veel mensen op de EOC website en social media. 

 

● Aantrekkelijk maken van uw evenement

Wilt u sponsor worden? Onze turnsters geven demonstraties, wellicht is dit een welkome aanvulling op uw bedrijfsevenement. In overleg met het bestuur en de trainers wordt gekeken of en wanneer onze turnsters een bijdrage kunnen leveren aan uw evenement.

 

● Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sport is van groot belang voor de ontwikkeling van de jeugd en voor de volksgezondheid. Uw bedrijf kan zich als ‘MVO’ positief profileren.

 

● U kunt uiteraard ook gewoon sponsoren omdat uw bedrijf E.O.C. een warm hart toedraagt!

 

Welke sponsorvormen kunt u kiezen?

In onze Turnzaal "Strijen" bieden wij u ook een unieke mogelijkheid via een sponsordoek uw bedrijfsnaam te vermelden.  Deze prachtige sponsordoeken zijn full colour en groot van formaat. Door sponsoring van trainingspakken, t-shirts, sporttassen, of via een vermelding van uw bedrijf op de website en social media, wordt uw naamsbekendheid vergroot. Dit kan een positief effect op uw omzet hebben. Ook kunt u, als sponsor, materialen en turnapparaten financieren.  

 

E.O.C. biedt ook de mogelijkheid om te sponsoren via "Club van 100/Vrienden van EOC".

 

Interesse? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze vereniging te sponsoren? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.