2 APRIL 2018

TWEEDE VOORWEDSTRIJD VERPLICHTE OEFENSTOF

 

Op zaterdag 24 maart werden de 2de voorwedstrijden gehouden in Vlijmen voor de de laatste van ons om zich te kunnen plaatsen voor de Regiofinale.

 

In de eerste ronde van deze dag kwamen Liz Avontuur en Evy Christiaens uit bij de Instap D1. Met een 1ste plaats op brug en vloer en een 2de plaats op balk was voor Liz vandaag het goud met maar liefst een eindscore van 54.325. Ook voor Evy was het een goede wedstrijd en zij werd maar liefst 3de op zowel sprong, balk en vloer. Helaas door een fout op brug greep zij net naast het podium en werd 4de met een score van 52.850.

 

In de andere baan was het de beurt aan Layla Rijken die  uit kwam voor Jeugd 2, 4de divisie. Met een 1ste plaats op brug en een 2de plaats op sprong ging het heel goed voor Layla. Helaas viel ze er bij balk af en greep hierdoor ook net naast het podium. Met een score van 42.525 was er voor Layla de 4de plaats.

In de tweede ronde was het de beurt aan de pupillen 2 D1 en turnden zowel Fleur Besems en Lotte van Bochove een zeer goede wedstrijd. Fleur werd balk 1ste, vloer 3de en met een eindscore van 53.150 was er voor Fleur een mooie zilveren medaille. Lotte wist zowel op brug als vloer een 2de plaats te pakken en met een eindscore van 52.475 was er voor Lotte een bronze medaille.

 

Gefeliciteerd dames met jullie mooie prestatie en plaatsing voor de regiofinale!