21 MAART 2018

TWEEDE VOORWEDSTRIJD 4E DIVISIE EN D-NIVEAU'S IN ZUNDERT

 

Op zondag 18 maart werden de 2de voorwedstrijden gehouden in Zundert voor de 4de divisie en een aantal D-niveau’s.

 

Lerena v.d. Veeken, Nikki Landzaat, Marit Visser en Femke Loonen turnde bij de Senioren 4de divisie hun 2de voorwedstrijd. Voor Lerena en Nikki ging het deze dag wat minder goed maar Lerena wist wel op sprong de hoogste score te pakken. Nikki eindigde deze dag met een 11de plaats en Lerena een 9de plaats. Voor Femke was het spannend en wist 3 toestellen goed mee te doen, helaas was brug iets minder maar zij kan met trots op deze wedstrijd terug kijken met een mooie 8ste plaats. Marit turnde een stabiele wedstrijd met de hoogste score op brug en puntentotaal van 41.850 een 3de plaats te behalen.

 

Ook was het deze middag de 2de voorwedstrijd voor Isa Koenders en Resi de boer. Zij kwamen uit bij Jeugd D1 en beide wisten deze dag het podium te behalen. Voor Isa was er goud met een puntentotaal van 49.150 en voor Resi een mooie zilveren medaille met een puntentotaal van 47.375

 

In dezelfde baan was het ook de beurt aan de pupillen 2 D1. Hier turnde Danisha van Mourik, Amy Spoor, Fenna Dijkstra, Lieke Sins en Jemmy de Heyde. Het was een spannende wedstrijd. Met de hoogste score op balk en 2de op brug en vloer wist Danisha het goud te behalen met een score van 53.025. Voor Amy die 2de op balk en 3de op vloer was er met een puntentotaal van 51.850 de zilveren medaille. Om het podium compleet EOC te maken wist Fenna met een 2de plaats op brug en een totaalscore van 50.700 de bronzen medaille te behalen. Voor Lieke die zowel op sprong als brug 1ste werd was met een puntentotaal van 50.475 een mooie 5de plaats. Jemmy wist ondanks de nodige blessures toch een goede wedstrijd te turnen en eindigde met een score van 47.775 op een 9de plaats.

 

Later zullen de plaatsingen voor de regiofinales worden bekend gemaakt, nog even afwachten dus...