LIDMAATSCHAP

E.O.C. is lid van de nationale gymnastiek- en turnbond K.N.G.U. Middels dit K.N.G.U. lidmaatschap zijn alle E.O.C. leden verzekerd bij ongeval en/of aansprakelijkheid.

Contributie:

  Tijd      Maandelijkse contributie  
Peutergym 45 min  €17.50
Recreanten 1 uur €20.00
Recreanten 1,5 uur €22.50
Senioren 1 uur €20.00
Senioren 65+ 1 uur €17.50
Wedstrijdgroep Basis €20.00
Wedstrijdgoep extra uren Per uur €5.00

 

 

 

 

 

 

Als lid betaalt u contributie. De contributie is gelijkmatig verdeeld over het gehele seizoen. Dat betekent dat u voor iedere maand van het jaar dient te betalen onafhankelijk of er les gegeven wordt of niet. De contributie wordt via automatische incasso, één maal per twee maanden geïnd.

Eerst inschrijven voor 3 gratis proeflessen.

Wanneer u of uw kind lid wil worden van E.O.C, dan bieden wij u eerst 3 proeflessen aan.

Om in te schrijven voor de proeflessen stuurt u een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze mail wordt door onze technische commissie beoordeeld en er wordt gezocht naar een geschikte groep. Zij zullen u vervolgens informeren over de wachtlijsten en ruimte binnen de verschillende groepen. Houd rekening met een wachttijd bij de recreantengroepen en de peutergym. U doet er verstandig aan om zich tijdig in te schrijven. Zodra er ruimte is binnen de groepen wordt er contact met u opgenomen. Indien het voorstel u past, kunt u starten met de proeflessen.

Na het volgen van de proeflessen kunt u lid worden.

Na het volgen van 3 proeflessen wordt u gevraagd of u lid wil worden van onze vereniging. Indien u kiest voor het lidmaatschap ontvangt u van de train(st)er een inschrijfkaartje. Op dit inschrijfkaartje vindt u de informatie om in te kunnen schrijven, zonder inschrijfkaartje kunt u niet inschrijven. Nadat u zichzelf heeft ingeschreven ontvangt u een bevestiging. De bevestiging dient u de volgende training af te geven bij of te laten zien aan de train(st)er. Er vindt een laatste controle plaats en daarna bent u lid en kunt u van start gaan met de vervolglessen. Welkom bij de club!

Beëindigen van het lidmaatschap:

Als u het lidmaatschap wilt beëindigen dan stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de naam van het lid dat u wilt opzeggen. De opzegtermijn is één maand. U betaalt contributie tot en met de volgende maand na opzegging. Bijvoorbeeld, u zegt ergens in januari op. U betaalt dan t/m eind februari. In die tijd kunt u nog deelnemen aan de lessen. U krijgt een bevestiging van de opzegging, houdt hierbij rekening met een verwerkingstijd van twee (2) weken.