CLUB VAN 100 EN VRIENDEN VAN E.O.C.

 

"Club van 100" of "Vrienden van EOC"

Heeft u interesse om lid van de "Club van 100" of "Vrienden van EOC" te worden dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

"Club van 100"

De ‘Club van 100’ is een bekend fenomeen bij veel sportverenigingen. Ook gymnastiekvereniging EOC  is ermee gestart. Het streven is om 100 leden te werven binnen de "Club van 100". De jaarlijkse bijdrage per lid is vastgesteld op €50.

 

Alle leden van de "Club van 100" worden vermeld op de website (met link naar bedrijf/website of vermelding persoon), in de turnzaal van EOC en in het Clubblad.

 

Voor de "Club van 100" is een formulier beschikbaar dat online kan worden ingevuld. U kunt het formulier ook afdrukken, invullen en inleveren bij EOC via de trainster of  via de mail.

 

"Vrienden van EOC"

De “Vrienden  van EOC” is een club met enthousiaste leden en ouders, die allen  €25 storten om extra projecten binnen de vereniging te kunnen bekostigen waar anders geen geld voor is. 

 

Kent u iemand die Vriend wil worden? Geef het aan ons door. Alle Vrienden worden vermeld op de website en in de Turnzaal Strijen. Download het inschrijfformulier: "Club van 100/Vrienden van EOC"

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze vereniging te sponsoren? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.