Vertrouwenspersoon


 

Een vertrouwenspersoon heeft de taak om problemen samen met de sporter, trainer, ouder of andere belanghebbende te bespreken en de juiste route te zoeken om dit op te lossen. Ik vind het heel belangrijk dat iedere sporter op zijn of haar niveau prettig en veilig moet kunnen sporten, en dat is de reden dat ik de rol als vertrouwenspersoon vervul binnen onze vereniging.

Mag ik me even voorstellen als Vertrouwens Contact Persoon?

Mijn naam is Jan Wijnbelt. Ik ben de vertrouwenspersoon binnen EOC Oosterhout.

Ik vind het erg belangrijk dat sporters hun sport uit kunnen oefenen in een omgeving waar ze zich veilig voelen. Dat betekent dat je veel plezier moet kunnen hebben met je medesporters en trainers, dat je goed moet kunnen presteren tijdens de wedstrijden, maar ook dat je je altijd prettig moet voelen in de club tijdens de trainingen. Ook is het belangrijk dat er binnen een vereniging iemand in de buurt is waar je terecht kunt als je je niet op je gemak voelt of als je een probleem hebt dat je niet met iemand in je directe omgeving kunt bespreken.

 

Met sportieve groeten,

Jan Wijnbelt, e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel: 0162 458182

 

Wij onderschrijven de gedragsregels van de KNGU in onderstaand document.