Recreanten Groepen


                    

Recreatieturnen meisjes 

Voor meisjes vanaf 5 jaar zijn er op dinsdag en donderdag verschillende recreantengroepen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd: 5-8 jaar, 8-11 jaar en 12+ (zie lesrooster). Tijdens de les komen verschillende turnonderdelen aan bod, welke aangepast kunnen worden aan elk niveau. Hierdoor zijn de lessen toegankelijk voor alle niveaus. Meestal start de les met een gezamenlijke warming-up, waarna de meisjes in groepjes langs de verschillende onderdelen gaan. Elke groep heeft een vaste trainer, welke wordt ondersteunt door assistenten en/of hulpjes.

 

Recreantenturnen jongens

Sinds maart 2016 heeft E.O.C. weer een turngroep voor jongens, deze groep is voor jongens van 6 tot 10 jaar. Tijdens de les komen verschillende turnonderdelen aan bod, welke aangepast worden aan elk niveau. Hierdoor zijn de lessen toegankelijk voor alle niveaus. De groep heeft een vaste trainer en daarnaast een vaste assistent.

 

Recreatieturnen voor dames

Deze groep is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. De groep is erg gevarieerd qua leeftijd en niveau, waardoor het lesaanbod ook erg gevarieerd is. Na een goed opgebouwde warming-up, kan iedereen naar eigen voorkeur deelnemen aan de onderdelen. 

 

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.