Lidmaatschap g.v. E.O.C.


 

E.O.C. is lid van de nationale gymnastiek- en turnbond K.N.G.U.

Middels dit K.N.G.U. lidmaatschap zijn alle E.O.C. leden verzekerd bij ongeval en/of aansprakelijkheid.

 

Contributiereglement:

De contributie is berekend op basis van 40 weken per jaar, waarvan elke twee maanden 1/6 deel in rekening wordt gebracht.  Contributie wordt vóóraf betaald via automatische incasso.  Er geldt een éénmalig inschrijfgeld van €10,00, *

 

De eerste 3 lessen zijn gratis proeflessen.

Wanneer u of uw kind lid wil worden van E.O.C, dan bieden wij u 3 proeflessen aan.

Om in aanmerking te komen voor de proeflessen, adviseren wij u om contact op te nemen met de desbetreffende train(st)er van de groep. In het lesrooster vindt u welke train(st)er verantwoordelijk is voor welke les, de contact gegevens van de train(st)ers staan op de contactenpagina. De train(st)er kan u over de proefles en eventuele wachtlijst informeren. Ook kan de trainer(ster) u inzicht geven of er in een andere groep wel ruimte is om deel te nemen.

Tijdens vakanties van het basisonderwijs vervallen de lessen (uitgezonderd wedstrijdgroepen).

 

Beëindigen van het lidmaatschap:

Dit kan per contributiemaand, schriftelijk of per e-mail via de ledenadministratie Jolita van Pelt, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Schriftelijk:
g.v. E.O.C. Postbus 4251, 4900 CG Oosterhout 

Opzeggingen vóór de 1e van de maand indienen; beëindiging gaat dan in per de daaropvolgende contributiemaand.
 
Leden die op verschillende groepen zitten, dienen ook per groep het lidmaatschap schriftelijk op te zeggen via de ledenadministratie met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. (zie hierboven)


*Prijswijzigingen voorbehouden