Freerunning/Springen/Gymnastiek Groep


 

Met de komst van de nieuwe gym- en turnzaal in Oosterhout biedt Gymnastiek- en Turnvereniging E.O.C. Oosterhout ex-turn(st)ers, spring(st)ers, jongensturnen en recreatieve turn(st)ers (van 6 jaar en ouder) de mogelijkheid, om eens per week uitgebreid te trainen in deze zaal. Onder ervaren begeleiding bepaal jij jouw eigen uitdaging en kun je deze trainen in de optimaal gefaciliteerde gym- en turnzaal. Tijdens deze training staat plezier  voorop zodat je met een voldaan gevoel terug kijkt op de training!

 

Oud-turn(st)ers/spring(st)ers vanaf 15 jaar*

In de turnhal is er de mogelijkheid om op verschillende (wedstrijd)sprongsituaties het springen te beoefenen. Binnen deze discipline zelf je uitdaging in de training te bepalen en onder ervaren begeleiding deze te trainen. 

Ben je gestopt met turnen en kan je het niet laten zo nu en dan toch nog ongedwongen in de turnhal wat onderdelen en oefeningen te doen? Dan is deze training de ideale mogelijkheid om je te voorzien in deze behoefte.
 

 

Freerunnen (11-16 jaar)

Een nieuwe discipline in de gymnastieksport binnen de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) is het Freerunnen. Gezien de optimaal ingerichte gym- en turnzaal is hier volop de mogelijkheid om je freerun skills uit te breiden en te beoefenen. 

 

Jongens turnen (6-10 jaar)

Met de komst van nieuwe trainers is het bij turnclub E.O.C. weer mogelijk om een jongensgroep op te starten.

 

Inmiddels is het animo voor het jongens turnen zo groot dat deze jongens turngroepen vol zitten. De wachtlijst hiervoor is lang en wij raden u aan om ook andere verenigingen te contacten.

  

* Er is een begeleider aanwezig, hij zal assisteren waar nodig is, maar je traint geheel zelfstandig.